Ράμπα Montessori SlideMe – λευκό

114.90

Τσουλήθρα ή σκάλες για αναρρίχηση; Με την ράμπα Montessori SlideMe μπορείτε να έχετε και τα δύο! Επιλέξτε αυτόν τον βοηθό για το  τρίγωνο Pikler και δώστε στα παιδιά σας ατελείωτη διασκέδαση.

Διαθεσιμότητα: 3-4 εβδομάδες

Περιγραφή

Η ράμπα SlideMe Montessori είναι ένας καταπληκτικός βοηθός στο  τρίγωνο ClimbMe Pikler , το οποίο το παιδί σας θα ερωτευτεί αμέσως. Χάρη στην ράμπα, το τρίγωνο γίνεται ακόμα πιο μοναδικό παιχνίδι, που δίνει στο παιδί σας ατελείωτη διασκέδαση, αλλά και ευκαιρίες ανάπτυξης κινητικών δεξιοτήτων και υπομονής.

Η ράμπα SlideMe μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους, είτε ως τσουλήθρα είτε ως σκάλα – αναρρίχησης. Ως τσουλήθρα, ταιριάζει τέλεια σε μια  πισίνα με μπάλες. Στην περίπτωση της παραλλαγής με σκάλες, συνιστούμε να τοποθετήσετε ένα χαλάκι παιχνιδιού. Για τους μικρούς ορειβάτες, είναι δυνατή η προσαρμογή της γωνίας της σανίδας στο τρίγωνο ανάλογα με τις ικανότητες και το θάρρος τους.

Η ράμπα Montessori SlideMe είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό – απο ξύλο άλκος και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο χρωματικές παραλλαγές. Μαζί με το τρίγωνο Pikler, η ράμπα Montessori μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ένα σετ μαζί με μια SwingMe ξύλινη κούνια Montessori και έτσι να επιπλώσει ένα λειτουργικό δωμάτιο Montessori .

Διαστάσεις : 150 cm × 115 cm, πάχος ράμπας 1,5 cm, ικανότητα φόρτωσης 70 kg.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 6 kg