Βρεφική κούνια ANTI-REFLUX NIKA – λευκό με γκρι πόδια

599.00

Η  πτυσσόμενη κούνια NIKA θα σας μαγέψει με την πρώτη ματιά. Όχι μόνο θα την προσέξουν όλοι στο παιδικό δωμάτιο, αλλά η λειτουργικότητά της θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σας. H κούνια NIKA μεγαλώνει με το μωρό σας και σας απαλλάσσει από άλλες ανησυχίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση έως τα 3 χρόνια και το κύριο πλεονέκτημά της είναι ότι μπορείτε εύκολα να την επεκτείνετε και να την προσαρμόσετε στην ηλικία και το ύψος του παιδιού.

 

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Η  πτυσσόμενη κούνια NIKA θα σας μαγέψει με την πρώτη ματιά. Όχι μόνο θα την προσέξουν όλοι στο παιδικό δωμάτιο, αλλά η λειτουργικότητά της θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σας. H κούνια NIKA μεγαλώνει με το μωρό σας και σας απαλλάσσει από άλλες ανησυχίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση έως τα 3 χρόνια και το κύριο πλεονέκτημά της είναι ότι μπορείτε εύκολα να την επεκτείνετε και να την προσαρμόσετε στην ηλικία και το ύψος του παιδιού. Διαθέτει δύο προεκτάσεις – Baby (60 × 94 cm) και Junior (60 × 120 cm). Και οι δυο προσφέρουν μια σειρά από οφέλη και χαρακτηριστικά που παρέχουν άνεση όχι μόνο στο μωρό αλλά και στον γονέα.

Το ισχυρότερο όπλο της είναι η ευελιξία της, καθώς έχει 5 επιλογές ύψους και ταυτόχρονα μπορεί να γέρνει σε γωνία 5 μοιρών. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη σε νεογέννητα που συχνά γκρινιάζουν ή υποφέρουν από παλινδρόμηση, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 6 μήνες. Οι τροχοί είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος του κρεβατιού, οι οποίοι εξασφαλίζουν εύκολο χειρισμό και μετακίνηση του κρεβατιού στο διαμέρισμα / σπίτι. Έτσι μπορείτε πάντα να έχετε το μωρό σας μαζί σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλειά του.

Μια επίσης πρακτική λειτουργία της κούνιας NIKA είναι ένα πλαϊνό πλαίσιο που αφαιρείται και στις δύο εκδόσεις, και μπορείτε να την προσαρτήσετε στο κρεβάτι σας. Ταυτόχρονα, οι πέντε θέσεις της σχάρας εγγυώνται ότι θα ταιριάζει απόλυτα με το ύψος κάθε διπλού κρεβατιού. Ωστόσο, το αφαιρούμενο πλαϊνό πλαίσιο δεν προορίζεται μόνο για αυτόν τον σκοπό – στην έκδοση Junior, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως καναπέ που θα λειτουργήσει θαυμάσια όταν μεγαλώσουν τα παιδιά. Επιπλέον, θα χρησιμοποιήσετε το κρεβατάκι NIKA στην χαμηλότερη θέση της σχάρας ως κινητό παρκοκρέβατο, το οποίο θα είναι εξαιρετικός βοηθός σε μια εποχή που το παιδί θα μπορεί ήδη να παίζει μόνο του.

Δυνατότητες πτυσσόμενης  παιδικής κούνιας Nika 

  1. Βρεφική κούνια 60 × 94 εκ.
  2. Βρεφική κούνια με πλευρική ανοιχτή πρόσβαση.
  3. Βρεφικό παρκοκρέβατο.
  4. Junior κρεβατάκι 60 × 120 cm.
  5. Junior κούνια με πλευρική ανοιχτή πρόσβαση.
  6. Junior παρκοκρέβατο.
  7. Καναπές.

 

 

Τα οφέλη της πτυσσόμενης παιδικής κούνιας Nika

 1. 2 επεκτάσεις – Baby και Junior.
 2. Αφαιρούμενο πλαϊνό πλαίσιο και στις δύο επεκτάσεις.
 3. 5 επιλογές ύψους της σχάρας.
 4. Δυνατότητα κλίσης της σχάρας σε γωνία 5 μοιρών.
 5. Περιλαμβάνονται τροχοί.
 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 23 kg
Διαστάσεις 90 × 60 × 40 cm